M&N Family Apartment nº5

A corridor is not a wall.  Here we accomplished a smart revolution in a 20-year-old contractor’s apartment in Tel Aviv.

The couple decided to renovate with the growth of their three children. The choices of materials and colors, together with the decision of enlarging the corridor, have made a big difference in the overall look and feel of the property.

A number of clear demands dictated the nature of planning: a house that could variate while hosting, many storage spaces alongside designated places for the art collection they cultivate, and children’s rooms that would not look childish in a few years. We came with a toolbox that is characterized by natural materials and a uniform and relaxed palette.

  • Photography

    Gidon Levin

  • Construction

    Samuel fenech

  • Carpentry

    Items Gallery, Woodway

  • Lighting

    Yair Doram, Dori Kimchi

  • Ceramis and bathroom accessories

    Hezibank

  • Parquet and bathroom tiles

    Parqueteam

  • Furniture

    Habitat, The Box

  • Chief architect

    Albert Escola

  • Office in charge

    ESAI DESIGN