דירה | תל אביב

'מסדרון הוא לא קיר'. זה היה המשפט המנחה שלנו בפרויקט הזה. לקחנו דירה תל אביבית בת 20 שנה, והפכנו אותה לחדשנית וחכמה.

בעקבות הרחבת משפחתם, בני הזוג החליטו לשפץ את ביתם כך שיתאים לצרכים של משפחה בת חמש נפשות. ההחלטה שלנו להגדיל את המסדרון, ביחד עם בחירת הצבעים והחומרים הנכונים, יצרה הבדל גדול במראה ובתחושה הכללית של הבית.

היו מספר דרישות ברורות אשר הכתיבו את אופי התכנון: בית שיהיה נוח לאירוח, מקומות אחסון רבים, מקומות ייעודיים לאוסף האמנות הרחב של הזוג וחדרי ילדים- לא ילדותיים מידי, כך שיתאימו לילדים גם בעוד כמה שנים. בהתאם לכך, יצרנו לבית לוח השראה שמתאפיין בחומרים טבעיים ובפלטת צבעים אחידה ורגועה.

  • צילום:

    גדעון לוין

  • קבלן:

    שמואל פנח

  • נגרות:

    Items Gallery, Woodway

  • תאורה:

    יאיר דורם, דורי קמחי

  • אריחים וכלים סניטריים:

    חזי בנק

  • פרקט ואריחים:

    פרקטים

  • ריהוט:

    הבטיאט, דה בוקס

  • אדריכל ראשי:

    אלברט אסקולה

  • משרד אחראי:

    ESAI DESIGN