בוסט פיטנס סנטר

את מרכז הכושר בוסט יצרנו בהתבסס על 4 האלמנטים הבאים:

כוח, אירובי, ליבה ותזונה

הצוות שמאחורי Boost Fitness Center (BFC) מאמין שארבעת האלמנטים חייבים להיות משולבים באיזון הנכון, כדי שכל מתאמן ישיג את מטרותיו בצורה הטובה ביותר.

יצרנו עבורם מתחם אימונים פתוח, בו לקוחות מחברים כל הזמן בין הערכים האלו.

מרחב חברתי פתוח במרכז חלל האימונים, משמש כלב העיצוב שלנו. המרחב מקשר הן מבחינה ויזואלית והן מבחינה פיזית, את כל אזורי המרכז. על ידי שימוש במחיצות זכוכית מבודדים שקופים ואקוסטיים שאפנו לבסס דרך חדשה לחיים בריאים יותר.

במקור, היה המקום סטודיו ישן לריקודים, בגודל של יותר מ-320 מ"ר. הצלחנו ליצור חלל מואר, שבו הישן מתקיים במקביל לחדש. האריחים מספרים את סיפור התהליך המתמשך של עיצוב, בנייה ומעבר מישן לחדש.

  • מעצבת שותפה:

    דפנה גרבינסקי

  • צילום:

    שירן כרמל

  • אדריכל ראשי:

    אלברט אסקולה

  • משרד אחראי:

    ESAI DESIGN